Junior Chamber International Norway

Insights Discovery Workshop + profil (kun medlemmer av JCI)


Date and time

Saturday 16. December 2017 at 10:00 to 16:00

Registration deadline

Thursday 7. December 2017 at 09:00

Location

Oslo sentrum
Sted kommer
0165 Oslo
Norway

Organizer

Junior Chamber International Norway
Gunnar Bostrøm
+4740620583
gunnarbostrom@hotmail.com

Junior Chamber International og JCI Norway har et tett samarbeid med Insights® som fasiliterer programmer for personlig utvikling som hjelper organisasjoner i hele verden med å få det absolutt beste ut av deres medarbeidere eller medlemmer.

 

Insights programmene baserer seg på den jungianske psykologien og anvender et bredt utvalg av mer eller mindre dyptgående psykometriske modeller som kan hjelpe personer med å kommunisere mer effektivt, forstå seg selv og andre, samt takle de vanskeligste utfordringer på arbeidsplassen eller i andre organisasjon.

 

Den 16. desember organiserer JCI Oslo et Insights Workshop og tilbyr muligheten for deltakere å få en egen Insights Discovery Personlig Profil. Profilen er ikke en personlighetstest, men et personlig utviklingsverktøy, som gir individer en engasjerende, forsterkende og transformativ innsikt i seg selv og andre. Deltakere vil lære bl.a. om hvordan du kan tilpasse deg for å oppnå best kontakt med andre, og hvordan å bygge sterke og effektive relasjoner.

Om Insights Discovery Personlig Profil

For å motta profilen, må du fullføre en preferanse-evaluator. Resultatet er en 20+ siders profil

som hjelper mottakeren å få en detaljert forståelse av sin personlige stil, og hvordan denne påvirker relasjoner i både personlige og profesjonelle miljøer. Ved å løfte det unike i hver enkelt person, illustrerer profilen hvordan det å gjenkjenne og verdsette forskjeller kan styrke enkeltpersoner, preferanser og forventninger. Hver profil inkluderer et grunnkapitel som forteller om: stil og tilnærming, viktige styrker og svakheter, verdi til teamet, kommunikasjonsstil, mulige blinde flekker, motsatte type og forslag til utvikling.

Om kursholder

Kursholder er Nora Gamst fra JCI Oslo. Nora har hatt flere verv i JCI gjennom årene, bl.a. som lokalt styremedlem, lokalpresident, prosjektleder for JCI Norway’s Nasjonalkongress 2016, og i år som EVP Administrasjon i JCI Norway. Hun er også valgt til påtroppende nasjonalpresident i JCI Norway for 2018.

 

Gjennom de siste årene har Nora holdt flere kurs i JCI blant annet om personlighetstyper og atferd, prosjektmanagement, og flere offisielle JCI kurs. Nora er i dag en sertifisert Insights Discovery Trainer og skal fasilitere Insights Workshop for å lære deltakere om å forstå hvorfor mennesker har forskjellig oppførsel og forskjellige preferanser.

 

Praktisk informasjon

Event:    JCI Oslo - Insights Discovery Workshop

Sted:      Oslo Sentrum (lokasjon kommer snart)

 

Dato:      Lørdag, 16. desember 2017

Tid:         kl. 10 - 16 (inkl. 1 time lunsj, maten er ikke inkludert)

 

 

Påmeldingsfrist: fredag 1. DESEMBER 2017 (påmelding gyldig når kurs er betalt)

 

Maks. antall deltakere: 20

 

Pris: 1500 kr - for Personlig Insights Discovery Profil og Insights Discovery Arbeidsbok

 

Etter påmeldingsfristen vil alle påmeldte få tilsendt en link til spørreskjemaet som dere må fylle ut, slik at vi kan generer deres personlige Insights profiler.

 

Svarene må være mottatt innen fredag 8. desember 2017.


Ikke medlem av JCI Oslo?

Kontakt kursholder Nora Gamst på nora.gamst@jci.no

Sjekk også ut mer om JCI Oslo: https://goo.gl/V1ENxb

 

 

Etter påmeldingsfristen vil alle påmeldte få tilsendt en link til spørreskjemaet som dere må fylle ut, slik at vi kan generer deres personlige Insights profiler.

 

Ved spørsmål ta kontakt med kursholder

Nora Gamst: nora.gamst@jci.no

 

 

Event Location

Organizer Contact Information

Junior Chamber International Norway
Gunnar Bostrøm
+4740620583
gunnarbostrom@hotmail.com